Загальні

Наші – на міжнародному рівні!

Ще один привід для гордості! Студенти та випускники відділення "Ресторанне господарство" продемонстрували високий рівень професійної підготовки, обслуговуючи офіційний прийом у Посольстві за участю президента Франції Еммануеля Макрона та інших високопосадовців.

Особливо приємним моментом стала особиста подяка президента Франції за відмінне обслуговування. Крім того, пан Макрон запропонував зробити селфі з нашою випускницею – Аліною Оліновською (випуск 2015 року), яка й сьогодні гідно представляє наш навчальний заклад.

Пишаємося досягненнями наших студентів і випускників!

Детальніше ...

Авторський курс барної та коктейльної культури – «Територія смаку MONIN»

Курс, який відкриє секрети барної майстерності та професійного міксологічного мистецтва. Разом з амбасадором MONIN в Україні, Олександром Сластіним, ви навчитесь створювати ідеальні коктейлі та презентувати продукцію світового рівня.

Детальніше ...

День пам'яті та примирення 09.05.2025

У ці травневі дні ми вшановуємо подвиг усіх, хто боронив і боронить нашу землю, хто віддав життя за свободу, гідність і мир. День пам’яті та перемоги — це не лише данина історії, а й важливе нагадування: мир починається з пам’яті.

Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо ціну миру. Український народ продовжує боротьбу за свою незалежність, відстоюючи право жити вільно у своїй державі. Наша сила — в єдності, пам’яті та повазі до героїв минулого і сучасності.

З глибокою вдячністю і надією —
адміністрація Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства

Детальніше ...

Практичний захід з працівниками коледжу до Всесвітнього дня охорони праці

28 квітня 2025 року в Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства до Всесвітнього дня охорони праці відбувася  навчально - практичний захід з  працівниками коледжу.

Всесвітній день охорони праці 2025 проводиться під девізом:

«Революційні підходи до здоров’я і безпеки: роль ШІ та цифровізації на роботі». 

Детальніше ...

Круглий стіл " Цінність досвіду Чорнобиля в сучасних умовах"

26 квітня 2025 року відзначаються 39-ті роковини з моменту техногенної ядерної катастрофи - аварії на Чорнобильській атомній електростанції. З метою вшанування пам'яті загиблих та нагадування сучасному поколінню про трагедію світового масштабу, сьогодні викладачами Тетяною ДАВИДЕНКО та Людмилою МИХАЙЛОШИНОЮ було організовано та проведено круглий стіл на тему:" Цінність досвіду Чорнобиля в сучасних умовах" за активної участі -наукового співробітника Національного музею "Чорнобиль", ліквідатора, еколога, письменника, Сергія МИРНОГО,
-ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС з 1986 року, інженера з Охорони праці, Валентини КИРИЛУШІ,
- ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС з 1986 року, інженера Жана ЖАКУПОВА,
-здобувачки освіти гр. ФБС-23 Тамари МАМЕДОВОЇ. До заходу активно долучилися Людмила КРАСАВЦЕВА, АЛІНА ЖДАНОВА, Тетяна ФЕЩЕНКО, Олександра БІРЮКОВА, Світлана ЛІТОВКА-ДЕМЕНІНА, Юлія ЗЕМЛІНА та здобувачі освіти груп ХТ-1-23, ХТ-2-23, РО-23, Т-1-23,Тб-24,ГРСб-24

 

Детальніше ...

Пізнавальний вебінар для викладачів на тему: «Переваги та можливості співпраці з ТОВ «Всеосвіта».

16 квітня в Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства відбувся пізнавальний вебінар для викладачів на тему: «Переваги та можливості співпраці з ТОВ «Всеосвіта»».

 Ініціатором заходу виступив навчально-методичний кабінет коледжу,
 Спікером виступила викладачка товарознавства та комерційної діяльності – Островершенко Анна Петрівна.

Детальніше ...

Здобувачі освіти Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства – номінанти Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 2025

Другий етап (фінал) Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» відбувся 26 березня 2025 року у Державному торговельно-економічному університеті у дистанційному форматі. Здобувачі Друцька Вікторія (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти ОП «Готельно-ресторанна справа») та Рудиченко Олег (здобувач освітнього ступеня «Молодший бакалавр» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення») під науковим керівництвом Юлії Земліної, канд. пед. наук, доцента, завідувачки кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Детальніше ...

Майстер-клас з дегустацією: Європейська спадщина в келиху: PDO ma PGI вин фракійського терруару!

__________________________________

Пориньте у багатовікову виноробну традицію Фракії — регіону, де зустрічаються культура, історія та витончені смаки. Ви дізнаєтеся, що означають позначення PDO та PGI, чому вони важливі для якості вина, а також скуштуєте унікальні зразки, що відображають автентичність європейської спадщини.

Дмитро Сидоренко,
Засновник асоціації сомельє України

Дата: 11 квітня 2025 року
Час: 14:00
Навчальна лабораторія «Навчальний ресторан»

Реєструйтеся зараз, щоб не лише скуштувати унікальні вина, а й отримати цінні поради від експерта, які допоможуть вам краще розуміти винний світ!

______________________________

Реєстрація: https://forms.gle/ZD5voH1WHUrCJ4Fu7

Детальніше ...

Log in