Заходи відділу практики
Навчальна практика "Вступ до фаху"
”Первак” Старокиївська ресторація
Приємна атмосфера і спілкування переростають в партнерські стосунки між Київським фаховим коледжем туризму та готельного господарства та ресторацією Первак, які дають можливість в подальшому здобувачам освіти ОПП «Харчові технології», «Ресторанне обслуговування» та ОП «Готельно-ресторанна справа» проходити практичну підготовку та проводити практичні заняття.
Вдячні за початок співпраці, в надії на подальшу реалізацію практичних та творчих ініціатив!
Вдячні за початок співпраці, в надії на подальшу реалізацію практичних та творчих ініціатив!
13 червня 2024 року відбувся Круглий стіл за результатами проходження практик студентами ОПП “Харчові технології” за участю здобувачів освіти 2 курсу, викладачів циклової комісії харчових технологій та стейкхолдерів.
Питання які розглядалися:
- Які знання та навички вдалося здобути під час практики?
- З якими труднощами зіштовхнулися студенти під час проходження практики?
- Як теоретичні знання, отримані під час навчання, допомогли під час виконання практичних завдань?
- Що було корисного та що потребує покращення?
- Чи була практика добре організована? Чи були чіткі інструкції та завдання?
- Які нові професійні навички вдалося розвинути під час практики?
- Чи виникли пропозиції щодо працевлаштування на підприємствах, де проходила практика?
- Які перспективи для кар'єрного росту бачать студенти після проходження практики?
- Які зміни та покращення студенти хотіли б запропонувати для майбутніх проходжень практики?
- Які рекомендації та зауваження мають підприємства щодо роботи студентів-практикантів?
Висловлюємо вдячність:
- Фермонт Гранд Готель Київ
- Хаятт Рідженсі Київ
- гк “Київ”
- гк “Національний”
- Холідей Інн
- Міротель
- Амарант
- гк “Русь”
- МЕРКУР
- Raziotel Київ
- Прем’єр Палац
- Campus Community A-Hotel
за можливість проходження практичного навчання.
Щиро вдячні стейкхолдеру – керівнику департаменту з управління персоналом Хаятт Рідженсі Київ, Артему Ратушу за неоціненний внесок у практичну підготовку здобувачів освіти ОПП «Харчові технології».