Заходи відділу практики

Заходи відділу практики

 
Навчальна практика "Вступ до фаху"
 
 ”Первак” Старокиївська ресторація
 Приємна атмосфера і спілкування переростають в партнерські стосунки між Київським фаховим коледжем туризму та готельного господарства та ресторацією Первак, які дають можливість в подальшому здобувачам освіти ОПП «Харчові технології», «Ресторанне обслуговування» та ОП «Готельно-ресторанна справа» проходити практичну підготовку та проводити практичні заняття.
Вдячні за початок співпраці, в надії на подальшу реалізацію практичних та творчих ініціатив!

13 червня 2024 року відбувся Круглий стіл за результатами проходження практик студентами ОПП “Харчові технології” за участю здобувачів освіти 2 курсу, викладачів циклової комісії харчових технологій та стейкхолдерів.

Питання які розглядалися:

  • Які знання та навички вдалося здобути під час практики?
  • З якими труднощами зіштовхнулися студенти під час проходження практики?
  • Як теоретичні знання, отримані під час навчання, допомогли під час виконання практичних завдань?
  • Що було корисного та що потребує покращення?
  • Чи була практика добре організована? Чи були чіткі інструкції та завдання?
  • Які нові професійні навички вдалося розвинути під час практики?
  • Чи виникли пропозиції щодо працевлаштування на підприємствах, де проходила практика?
  • Які перспективи для кар'єрного росту бачать студенти після проходження практики?
  • Які зміни та покращення студенти хотіли б запропонувати для майбутніх проходжень практики?
  • Які рекомендації та зауваження мають підприємства щодо роботи студентів-практикантів?

Висловлюємо вдячність:

- Фермонт Гранд Готель Київ

- Хаятт Рідженсі Київ

- гк “Київ”

- гк “Національний”

- Холідей Інн

- Міротель

- Амарант

- гк “Русь”

- МЕРКУР

- Raziotel Київ

- Прем’єр Палац

- Campus Community A-Hotel

за можливість проходження практичного навчання.

Щиро вдячні стейкхолдеру – керівнику департаменту з управління персоналом Хаятт Рідженсі Київ, Артему Ратушу за неоціненний внесок у практичну підготовку здобувачів освіти ОПП «Харчові технології».

 

Log in